Seniorenmiddag

De middag speciaal voor de 65+-ers wordt elke laatste donderdag van de maand gehouden in een bijzaal van de Christelijk Gereformeerde Kerk “De Schuilplaats”, Rivierenlaan 283 te Purmerend tussen 14.30 tot 17.30 uur.

Foto_Seniorenmiddag

Tijdens deze middagen hebben we het goed met elkaar. We beginnen met een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

Als iedereen er is, openen we de middag met gebed, zingen we met elkaar en lezen we een stukje uit de Bijbel waarna we met elkaar hierover van gedachten wisselen. Soms wordt er een verhaal verteld of een gedicht voorgelezen en praten we hier met elkaar over.

Ook nemen we de tijd om met en voor elkaar te bidden wanneer iemand dat wil. Als senioren vinden we het fijn om zowel lief als leed met elkaar te delen en er voor elkaar te zijn.

Zo halverwege de middag hebben we even pauze en tijd voor nog een kopje thee of koffie. Na de pauze is er tijd voor een spel of quiz of gewoon nog gezellig met elkaar praten. Rond 17:30 sluiten we af met zingen en gebed, een gezamenlijke warme maaltijd, ruimen we met elkaar op en gaat iedereen weer naar huis.

Van tijd tot tijd organiseren we een “uitje”. Een bezoek aan een theetuin, een zorgboerderij, pannenkoekenhuis, kerstmarkt etc.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens komen kijken, u bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, de deur staat voor u open!!!