Foto: Han Giskes

PURMEREND – BEEMSTER – Mannen onder elkaar, vuurtje maken, goede gesprekken voeren, nieuwe mensen ontmoeten en na afloop een stukje vlees op de barbecue gooien. Soenil Kanhai is één van de initiatiefnemers van kampvuuravonden in de Beemster. Nieuwe mannen zijn welkom om zich bij het gezelschap te voegen.

De eerste kampvuuravond voor mannen werd afgelopen augustus gehouden. ‘De kampvuuravonden zijn een landelijk initiatief van de 4e Musketier. Ik heb dit samen met 2 vrienden uit de Christengemeente Purmerend opgepakt in deze regio. Deze avonden zijn alleen bedoeld voor mannen. Je hoeft niet gelovig te zijn of bij een kerk aangesloten te zijn om hier aan deel te nemen. De avonden zijn vrij toegankelijk voor een ieder die hier belangstelling voor heeft’, zo laat Soenil Kanhai weten.

Laagdrempelig
Onder het motto ‘vuur, ontmoeting en vriendschap’ komen de mannen bijeen. Het thema van de kampvuuravonden is wisselend en kan over allerlei onderwerpen gaan. Denk aan werk, gezin, geld, je verantwoordelijkheden nemen. Kanhai: ‘Het thema wordt wel vanuit Bijbels perspectief benaderd. Het is wat ons betreft een laagdrempelig evenement, voor iedereen die een leuke avond wil hebben, een goed gesprek wil voeren, of die zijn netwerk wil vergroten en/of nieuwe vrienden wil maken. De avonden zijn gratis. Er wordt gestart met koffie/thee en aansluitend barbecueën we een lekker hapje.’

De volgende kampvuuravond staat gepland op 20 november vanaf 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie op: http://kampvuur-avonden.nl

Bron: Dichtbij.nl
Foto: Han Giskes