Foto_Matthijs-Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek komt weer op bezoek in de Christengemeente Purmerend! Theater in de kerk… zondag 20 december, 10.00 uur.

Matthijs zegt: “Ga je mee op avontuur? Geloven is als het leven: een enorm avontuur. Verrassend, ontroerend, uitdagend, soms saai, soms wispelturig. Je weet dat je onderweg bent, maar waarheen is lang niet altijd duidelijk. Toch? Dan is het soms prettig om een reisgenoot te hebben. Iemand die je even bemoedigt, inspireert. Iemand die langszij komt en je naar een hoge bergtop leidt. Iemand die je door het dal heen helpt waarin vragen en twijfels op je nek zitten. Iemand die, als het moet, een vastgeroest hekje om-ver trapt, zodat jij verder kan op jouw reis. Als Levenskunstenaar vind ik het een feest als ik door mijn verhalen, creatieve ideeën, video’s, voorstellingen, boeken en columns medereizigers met goede moed weer op pad kan helpen. Als jij met nieuwe inzichten, geïnspireerd of aangesterkt en met zicht op de volgende stappen, je neus in de wind mag steken, op naar de rest van jouw avontuur!”

Bid er voor wie je mee mag nemen naar deze dienst! Voor jong en oud! Grijp je kans en heb de moed om iemand mee te vragen…